MARADOK #VERS #DAL HÁLÓ - NYITOTT vers és próza ANTOLÓGIA pályázat

 

A MARADOK #VERS #DAL HÁLÓ (https://www.maradokversdalhalo.com/) kezdeményezés vers és próza pályázatot hirdet október elejére tervezett, nyitott antológiájában való szereplésre!

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Eltérően a kezdeményezés periodikusan megjelenő antológiájától – melyben kizárólag a MARADOK #VERS DAL HÁLÓ hírlevelére feliratkozott szerzők hírlevélben és portál oldalon korábban megjelenő kortárs verseit jelentetjük meg –, indítunk egy nyitott antológia sorozatot is, amiben kortárs
versek mellett prózai művek is helyet kaphatnak, illetve amibe azok is szerepelhetnek, akik nem a kezdeményezés hírlevélre feliratkozott szerzői.
A korábban általunk készített antológiák, kiadványok mintaanyagát itt lehet megtekinteni:
http://szbkiadvanyok.weebly.com/

A kötet várható megjelenési ideje:
 2022. október eleje-közepe.
A megjelenés tényét könyvbemutatóval, felolvasással ünneplejük, melynek megrendezésére várhatóan Budapesten, később közölt helyszínen és időpontban kerül sor.

PÁLYÁZATI RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

Beküldési határidő: 
2022. szeptember 16, péntek.
Mennyiségi megkötés, beküldési cím: Tematikai megkötés nélkül minimum egy, maximum öt olyan pályaművet (vers vagy próza) kérünk tőletek, melyek szerintetek alkalmasak egy ilyen fajta kiadványban való megjelenésre. A pályaműveket a maradokversdalhalo@gmail.com email címre várjuk az email tárgysorába a következőt írva: nyitott antológia pályázat. Sikeres pályázás esetén beküldött anyagaitokból a MARADOK #VERS #DAL HÁLÓ szerkesztősége választja ki azt az egyet (vagy kiemelkedő színvonal esetén akár többet is!), amelyik a kiadványban szerepelni fog.
Terjedelmi és formai megkötés: Egy-egy írásmű maximális terjedelme versek és prózák esetében egyaránt hat A/5-ös oldal lehet. Az anyagokat Times New Roman betűtípussal, 12-es betűméretezéssel kérjük. Egyéb formai követelmények szempontjából (sortávolság, margók) a word alapbeállításai tekinthetőek érvényesnek.
Nevezés: A pályázaton való részvétel nevezési díja 1500 Ft / nevezés (tehát nem pályaművenként, hanem összesen).
A nevezési díj befizetését az alábbi elérhetőségre várjuk:
Szinayné Vig Orsolya,
Otp bank,
11773133-00947037
Nevezést végérvényesen elfogadni a nevezési díj beérkezését követően tudunk.
A nevezési díjat utólagosan visszatéríteni sikertelen pályázás esetén – vagyis abban az esetben, ha adott szerzőtől az antológiába nem választunk aktuálisan szerzeményt – nem áll módunkban!

EREDMÉNYHIRDETÉS, KÖTETRENDELÉS

Mivel az értékelés folyamatos lesz, a beküldési határidő letelte után másnap, de legfeljebb néhány nappal később már kihirdetjük a nyerteseket, antológiába bekerülteket.
A legjobbnak ítélt pályaműveket nevesítjük is, a verses alkotásokból a MARADOK #VERS #ĐAL HÁLÓ hírlevelébe és portál oldalára is válogatni fogunk közlésre!
Az elkészült kiadványból az eredményhirdetés és a megjelenés közötti időszakban, tehát szeptember 17. és szeptember 30. előrendelés keretén belül lehet majd rendelni 2500 Ft + postaköltség (utóbbi összegét a rendelési időszakban fogjuk ismertetni) darabáron.
A pályázattal kapcsolatban kérdéseket, észrevételeket szintén a maradokversdalhalo@gmail.com
email címre várunk!

A pályázat Facebook eseménye:
https://www.facebook.com/events/575334707419419


Kedveléshez, hozzászóláshoz jelentkezz be Facebook-fiókodba!

   ➥ FRISS KIEMELT KORTÁRS VERS